احتمال سربه نیست کردن یک سلطان دیگر و همسرش
باشگاه خبرنگاران وابسته به صداوسیما در گزارشی اعلام کرد: سلاطین خودرو و طلا چه زمانی اعدام میشوند؟ بعد از آنکه در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه سخنگوی قوه قضاییه از صدور حکم اعدام سلاطین
خودرو و طلا خبر داده بود اما هنوز خبری از اجرای حکم این زن و شوهر نیست چرا که آنها درخواست اعاده دادرسی خود را به دیوان عالی داده اند.وحید بهزادی و نجوا لاشیدایی زن و شوهری بودند که هر دو به جرم مشارکت در اخلال کلان در نظام پولی و ارزی منجر به قاچاق ارز از طریق ثبت سفارشات صوری و حواله جات امورات صرافی بدون مجوز اخلال در نظام توزیع نیازمندیهای عمومی کشور از طریق پیش خرید بیش از ۶ هزار و ۷۰۰ دستگاه خودرو از شرکت سایپا مشارکت در عملیات پولشویی سازمان یافته میزان ۳۲ هزار میلیارد ریال و موضوعات مربوط به بحث که از منزل متهمه ۲۴ هزار و ۷۰۰ سکه تمام بهار آزادی به علاوه یکصد کیلوگرم طلا کشف شده بود به اعدام محکوم شدند.
یکی از علل اصلی صدور حکم اعدام برای این زن و شوهر اخلالی بود که در توزیع مایحتاج عمومی کشور ایجاد شده بود و آنها با خرید هزاران خودرو اخلال بسیار زیادی را در صنعت خودروسازی به وجود آورده بودند.از علل دیگر صدور حکم اعدام برای این زن و شوهر اخلال در نظام ارزی سکه و خرید و اقدامات مفسدانه دیگر بود و با توجه به اعمال مجرمانهای که این زن و شوهر انجام داده بودند دادگاه به این نتیجه رسید که اقدام آنها مصداق افساد فی الارض بوده و مجازات آن اعدام است.
پس از اعلام صدور حکم اعدام برای این زن و شوهر سخنگوی دستگاه قضا اعلام کرد که این حکم میتواند در دیوان عالی کشور بررسی شود تا در صورت وجود شرایط قانونی اعاده دادرسی شود و البته هنوز جواب رسیدگی به این پرونده صادر نشده است و این دو متهم هنوز اعدام نشدهاند.
یک نماینده مجلس شورای اسلامی پیش تر در واکنش به حکم حبس خود و همچنین حکم اعدام سلطان خودرو گفته بود: قوه قضاییه طرفدار ظالمان فساد اقتصادی است و به عنوان ابزاری برای سرپوش نهادن بر سومدیریتهاست. کشور را به ویرانه ای تبدیل کرده اند که با کشتن صدها “سلطان” هم درست نمی شود.
فریدون احمدی با اشاره به پروندههای فساد که متهمان اصلی آنها سلطان خودرو، شکر و یا ارز و سکه معرفی میشوند گفت: سلطانتراشی و سپس سربه نیست کردن سلطان، دور باطلی است که شاید در سیاست جواب دهد اما در اقتصاد جواب نمیدهد.
وی افزود: تصمیمهای غلطی نظیر اعلام دلار تکنرخی به قیمت ۴۲۰۰ تومان یا پیشفروس سکه و خودرو را با اعدام و خانه خراب کردن مردم و کسبه نمیتوان پنهان کرد.
این نماینده نگون بخت در بخش دیگری از نطق خود در مجلس ولایت گفت: اقتصاد کشور ویران شده است. خرابهای درست کردهایم که داروی آن کشتن صدها سلطان دیگر هم نیست. اگر همه فعالان اقتصادی را هم اعدام و زندان کنیم، این خرابه درست نمیشود. راه حل آن را باید در جای دیگری جست و جو کرد.
از ۲تن سکه کشف شده، یک سکه هم ندیدیم!
وکیل ورثه «وحید مظلومین» معروف به «سلطان سکه» با اظهار بیاطلاعی درباره دستگیری همدست مظلومین که از سوی رئیس پلیس امنیت اقتصادی اعلام شد، به جزئیات تاریک پرونده سلطان سکه اشاره کرده و میگوید: «رئیس پلیس تهران اعلام کرده که دو تن سکه از وحید مظلومین کشف کرده بودند اما تاکنون یک سکه هم ارائه نکردهاند و ما متوجه نشدهایم دقیقا چه شده است؟».
نقاط تاریک پرونده سلطان سکه؛ ۲ تن سکه مظلومین چه شد؟
رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت از دستگیری یکی از دلالان سکه و ارز با گردش حساب بانکی ۱۲ تریلیون و ۵۵۲ میلیاردریالی خبر داد.
به گزارش شرق؛ سرهنگ نعمتالله علیپور گفته است: «پس از دستگیری سلطان سکه، شناسایی همدستان او نیز در دستور کار قرار گرفت و در این راستا شخصی به هویت «ج. ح» مورد شناسایی واقع و در تحقیقات تکمیلی مشخص شد که این فرد با همکاری «وحید مظلومین» معروف به «سلطان سکه»، سکه و ارزها را از بازار جمعآوری کرده و موجب افزایش قیمت سکه شده بود».
وحید مظلومین، معروف به «سلطان سکه» یا همان «ملاعمر» معروف در بازار طلا، اوایل تابستان سال ۹۷ از سوی مأموران پلیس پایتخت دستگیر و در سحرگاه روز چهارشنبه ۲۳ آبان همان سال به جرم افساد فیالارض از طریق تشکیل شبکه فساد، اخلال در نظام اقتصادی و ارزی و پولی کشور با انجام معاملات غیرقانونی و غیرمجاز و قاچاق عمده و کلان ارز و سکه اعدام شد.
مهرداد قربانی، وکیل ورثه وحید مظلومین در گفتگو با «شرق» با اظهار بیاطلاعی درباره دستگیری همدست مظلومین که از سوی رئیس پلیس امنیت اقتصادی اعلام شد، به جزئیات تاریک پرونده سلطان سکه اشاره کرده و میگوید: «رئیس پلیس تهران اعلام کرده که دو تن سکه از وحید مظلومین کشف کرده بودند، اما تاکنون یک سکه هم ارائه نکردهاند و ما متوجه نشدهایم دقیقا چه شده است؟».
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر