۱۳۹۹ دی ۲۱, یکشنبه

 

فاجعه واکسن؛ شیادی روحانی در همدستی با خامنه‌ای

روحانی امروز در جلسه ستاد حکومتی کرونا یک روز پس از اینکه خامنه‌ای گفت «خرید واکسن از شرکت‌های انگلیسی و آمریکایی ممنوع است» در همدستی با ولی فقیه گفت: «شرکتهای خارجی می‌خواستند واکسن‌هایی را به ما بدهند که روی مردم ایران آزمایش شود، وزارت بهداشت مانع شد. مردم ما وسیلهٔ آزمایش برای شرکت‌های سازندهٔ واکسن قرار نخواهند گرفت. حتی اگر واکسن هم باشد و واکسیناسیون شروع شود، هیچ‌کس نمی‌تواند تضمین دهد که تاثیر آن صددرصد باشد».

روحانی در ادامه گفت: «تهیهٔ واکسن زمانبر است. البته واکسن‌هایی در اختیار ما بود که زودتر وارد کشور کنیم. شرکتهایی بودند که به ما پیشنهاد دادند و یکسری کشورها هم قبول کردند، اما این واکسن را می‌خواستند روی مردم ما آزمایش کنند که ما نپذیرفتیم. البته شایعاتی هست که دربارهٔ واکسن ایجاد می‌شود که صدا و سیما و رسانه‌های ما همه باید تلاش کنند با این شایعات مقابله کنند. این‌که فلان (کشور) واکسن دارند، فلان جا وارد کردند، فلان ‌جا قیمتش این‌قدر است؛ مردم واقعاً گوش بدهند به وزارت بهداشت ما و گول افرادی را نخورند که در این شرایط می‌خواهند سوء‌استفاده کنند».

همزمان علی ربیعی، سخنگوی دولت روحانی با نگرانی گفته است: «دوقطبی‌سازی میان واکسن وارداتی و واکسن داخلی و اشاعهٔ بی‌اعتمادی به واکسن داخلی، هدفش پراکندن بذر ابهام میان مردم است».

عبدی: هم چوب را خواهیم خورد و هم پیاز را!

عباس عبدی روز یکشنبه ۷دی در یادداشتی در خبرنیوز نوشت: متأسفانه در ماجرای واکسن کرونا و دیگر مطالب مربوط به این ویروس شاهد نوعی به هم ریختگی ارتباطی در اظهارات رسمی هستیم. نه تنها چندین نفر اظهارنظر می‌کنند، بلکه بعضاً اظهارات متناقض نیز می‌شنویم. هنگامی که یک نفر می‌گوید ویروس کرونای انگلیسی به داخل ایران نیامده، و دیگری خلاف آن را می‌گوید. این موجب بی‌اعتباری اظهارات رسمی می‌شود. درباره خرید واکسن و واکسن داخلی نیز تا چند روز پیش هیچ خط مشی ثابت و روشنی بیان نشده بود. هر کس گمان می‌کند که نظر او تنها نظر رسمی است، در حالی که مردم نظرات گوناگون می‌شنوند. مردم نمی‌دانند که بالاخره، عدم عضویت در fatf مانع خرید است یا وجود تحریم یا نداشتن پول یا هر چیز دیگر. این‌که اولویت ما خرید واکسن از خارج است یا تولید داخل؟ این‌که تولید واکسن ایرانی کی به نتیجه می‌رسد؟ از زمان‌بندی ابتدای بهار گفته شده است تا اواسط تابستان، آن هم با اما و اگر.

وی افزود: در چنین شرایطی مردم بدترین بخشهای خبر را می‌پذیرند. اول از همه گمان می‌کنند که اراده‌ای برای خرید نیست، دوم این‌که واکسن ایرانی خیلی دیر به نتیجه خواهد رسید، اگر اصولاً به نتیجه برسد. می‌پذیرند که ویروس انگلیسی هم وارد کشور شده است و همه اینها ناشی از فقدان سیاست رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی کارآمد است. نهایت این‌که با چنین سیاست ارتباطی هم چوب را خواهیم خورد و هم پیاز را و در پایان هم پول را خواهیم پرداخت..


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خودکشی نوجوان

  یک دختر نوجوان ۱۶ ساله در شهرستان مریوان، به دلیل ممانعت خانواده با ادامه تحصیل وی دست به خودسوزی زد. این نوجوان پس از این اقدام به بیمارس...