افشا گری حقایقی که پنهانند

۱۴۰۱ شهریور ۱۴, دوشنبه

زندانی

 کسری نوری، درویش گنابادی زندانی از بابت پرونده ای جدید در شعبه ۱۴ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شیراز تفهیم اتهام شد. آقای نوری در تاریخ ۵ شهریورماه، از بند سیاسی زندان عادل آباد شیراز به بازداشتگاه اداره اطلاعات شیراز، موسوم به پلاک ۱۰۰ منتقل شده بود.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، کسری نوری، درویش گنابادی زندانی، در بازداشتگاه اداره اطلاعات شیراز موسوم به پلاک ۱۰۰ نگهداری میشود.

فرشید یداللهی فارسی وکیل دادگستری با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود از تشکیل پرونده جدید کسری نوری خبر داده و نوشت: “اتهام اجتماع و تبانی جهت اقدام علیه امنیت کشور موضوع ماده ۶۱۰ قانون مجازات اسلامی به موکلم تفهیم شد. پرونده در شعبه ۱۴ بازپرسی دادسرای انقلاب شیراز گشوده شده است. مصداق اتهام وی امضای بیانیه‌ای مشترک از سوی چند فعال سیاسی عنوان شده که تا کنون منتشر نشده است.”

همچنین پوریا نوری، برادر این درویش گنابادی زندانی با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود نوشت: “مادرم پس از روزها انتظار کسری را در بازداشتگاه اطلاعات ملاقات کرد. بعد از ده سال شکنجه‌‌ ی تحمیل شده به خانواده‌ در دادسرای انقلاب شیراز مجددا برای کسری پرونده سازی کرده‌اند. یک خبرنگار نمیتواند از سخنگوی قوه قضاییه بپرسد بیانیه منتشر نشده چگونه دلیلی برای تشکیل پرونده در زندان شده است.”

برادر آقای نوری در تاریخ ۵ شهریورماه اعلام کرده بود که این زندانی از بند سیاسی زندان عادل‌آباد شیراز به «مکانی نامعلوم» منتقل شده است. او پس از خروج از بند سیاسی زندان عادل آباد شیراز به بازداشتگاه اداره اطلاعات این شهر موسوم به پلاک ۱۰۰ منتقل شد.

یشتر یک منبع مطلع در خصوص آخرین وضعیت آقای نوری به هرانا گفته بود: ” کسری از دس.ترسی به نشریات داخلی محروم بوده و امکان ادامه تحصیل در زندان نیز از او منع شده است. وی مدت هاست که به دلیل دوری محل سکونت خانواده اش، از ملاقات با آنها محروم مانده است.”

کسری نوری در جریان واقعه گلستان هفتم در سحرگاه ۱ اسفندماه ۹۶ بازداشت و به زندان تهران بزرگ منتقل شدند. کسری نوری آذرماه سال ۹۸ از زندان تهران بزرگ به زندان عادل آباد شیراز منتقل شد. وی در بهمن‌ماه سال ۹۹ به زندان اوین منتقل و نهایتا در تاریخ ۲۹ اسفندماه همان سال مجددا به زندان عادل آباد شیراز بازگردانده شد.

آقای نوری در مردادماه سال ۹۷ توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی احمدزاده به تحمل ۱۲ سال حبس تعزیری، ۷۴ ضربه شلاق، ‏۲ سال تبعید به ثلاث باباجانی، ‏۲ سال ممنوعیت خروج از کشور و ‏۲ سال محرومیت از عضویت در گروه‌ها و احزاب و دسته‌جات سیاسی و اجتماعی و فعالیت رسانه‌ای محکوم شد. این حکم با توجه به عدم درخواست تجدیدنظر تایید و به وی ابلاغ شد. با اعمال ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی، مجازات اشد یعنی ۷ سال و نیم حبس تعزیری قابل اجرا است.

گفتنی است که این درویش گنابادی زندانی، در تابستان سال ۱۴۰۰ به دلیل آنچه که عدم مراجعه به دانشگاه عنوان شده است، از دانشگاه تهران اخراج شد. پس از پیگیری های مکرر در مراجعه شکوفه یداللهی، مادر کسری نوری به دانشگاه تهران، نامه ای مبنی بر لغو اخراج این درویش زندانی از دانشگاه اخذ شد. بر اساس این نامه، ادامه تحصیل کسری نوری پس از پایان دوران محکومیت بلامانع عنوان شد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر